UDSKIFTELIG RULLE FOR AFDÆKNINGS SYSTEM – Kornet Beton Balk B.V.

Nu kan man arbejde endnu mere effektivt om sommeren, med den udskiftelige rulle

Afdækning efter ensilering er meget arbejdskrævende. Samtidig er der stor risiko for at der er en del luft (ilt) under plastikken, og det medfører en dårligere konservering af ensilagen, med stor risiko for skimmel og varme i stakken. Køerne får derfor ikke længere den optimale kvalitet af alle nødvendige næringsstoffer, med en lavere mælkeydelse og dårligere sundhed som følge.

Med kornet ensilerings system kan man undgå mange af disse problemer, derudover er det også et meget brugervenligt system.

Nu har man også mulighed for at skifte rullen ud som ruller coveret. Især om sommeren hvor man har flere siloer i brug (fodrer fra en og ensilerer i den anden silo). Det betyder en mindre investering og mere fleksibilitet med en højere rentabilitet. I stedet for en anden afdæknings maskine kan man bruge maskinen om sommeren til at ’fodre’ med, og når der skal ensileres kobler man rullen fra. Den forbliver på silovæggene sammen med coveret, som stadig står med fyldte vandkanaler, og man kører rammen fra afdæknings maskinen til rulle nr. 2 med et andet cover. Rullen er nem at tilkoble din gummiged eller læssemaskine. Derefter tildækker man den silo hvor man ensilerer i lagkage princip.

Lagkage ensilering med KCS oprulnings system

KCS afdæknings cover giver dig mange fordele ved flere slæt i en silo. Både åbning og lukning af stakken foregår meget nemmere, som ved traditionel ensilering. Intet bøvl med plastik, silonet, og dæksider længere. Det er slut nu!

Også med KCS oprulnings system har man ved flere slæt i en silo garanti, at stakken forbliver optimal tildækket hver eneste gang. Der kommer næsten ingen luft eller vand i grovfoderet. Dermed er kvaliteten af grovfoderet garanteret.

Mulighederne ved Kornet oprulnings system

Klik på hotspots for egenskaber og muligheder:

1
2
3
4
1

Udskiftelig rulle

2

Coveret med vand i vandkanalerne forbliver på stakken

3

Rullen forbliver oppe på silovæggene

4

Plansilo afdæknings system med udskiftelig rulle

Mere info?

or mere info om Kornet opbevaring og ensilerings systemer, eller grovfoder tjek, kontakt os ved at klikke på nedenstående knap eller ring på + 45 22135001